13.03.2019

Kirsi Kainulaisen blogi: Tunnelmia RR-kauden kynnyksellä

Haluan kunniottaa Sammy Ahosen muistoa kiertämällä samalla autolla kilpailumatkani, jolla Sammykin kiersi Isänsä Seppo Ahosen kanssa. Kiitos Seppo, kun lainasit minulle auton reissuille. Kuva: Kirsi Kainulaisen tiedotus

Hei, jäärata-kausi on nyt ajettu ja se jäi kovin lyhyeksi haastavan talven vuoksi, mutta enempää en paljoa olisi ehtinyt edes ajaa. Hyvää harjoitusta sain kesää ajatellen ja kiitos siitä Mikko Huttuselle, kun mahdollisti minun ajamisen tänäkin talvena lainaamalla pyöräänsä.

Nyt sitten juuri näillä näppäimillä matkani alkaa kohti Espanjaa ja RR-kauden ensimmäistä ajoharjoitteluleiriä Espanjan Valenciassa. 

Olen laivassa ja perjantaina suunnitelmien mukaan olen Hollannissa hakemassa mekaanikkoa kyytiin, siitä sitten kohti Valenciaa.

Tämä vuoden alku ja viime vuoden loppu on kyllä ollut sellainen koetin kivi itselle ja ehkä ympärillä oleville ihmisille myös. (Kiitos ja anteeksi), mutta valmista tuli ja matkaan pääsin. 

Todella paljon kiitos teille, jotka mahdollistitte tämän kaiken. 

Ajoleirin jälkeen on aika nostaa apurattaat ja avaan kilpailukauteni huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna OW-cupin osakilpailulla Assenin radalla, ja pääsarjani (alpe adria) alkaa sitten huhtikuun lopussa Slovakiaringiltä.

Aurinkoista kevättä kaikille toivoo #31 Kirsi!

Kirsi Kainulainen

Kirsi Kainulainen teki vuonna 2016 historiaa saavuttamalla ensimmäisenä naisena maailmassa avoimen moottoripyöräluokan maailmanmestaruuden, kun hän kirkasti Pekka Päivärinnan purkkiorjana ratamoottoripyöräilyn sivuvaunuluokan edelliskauden MM-pronssin kultaiseksi. Vuonna 2017 kaksikko nappasi MM-hopeaa. Kainulainen on aloittanut uransa motocrossista ja kisaa nykyään myös ratamoottoripyöräilyn ja jääradan soololuokissa.

Tutustu kirjoittajaan