Jäärata-ajo 08.02.2017

Autojen jääradan SM-sarja startataan Paltamossa 18.2.

Jääradan SM-kausi polkaistaan käyntiin Paltamosta. Kuva: Vesa Rauhala

Paltamon Moottorikerho / UA järjestää viime vuoden tapaan jääradan SM-osakilpailun Paltamossa. Lauantaina 18.2. alkaen klo 11 ajettavan kisan rata on Oulujärvellä, aivan Paltamon keskustan tuntumassa asemanrannassa. Rata ja varikkoalueet on jo avattu. Tämän kertainen rata on peilikuva viimevuotisesta: lähtö on rannasta Käärmeniemen suuntaan ja on “yleisöystävällisempi” kuin viime talvena. Paikalle tehdään myös autokatsomo, jos jäätilanne sen sallii.

Ilmoittautuminen on avattu KITI-kisapalvelussa ja se päättyy sunnuntaina 12.2. klo 23:59. Paltamossa on lisäluokkana nelivetoisille pitkäpiikkiluokka, jos kuusi (6) kilpailijaa ilmoittautuu. Tie suljetaan kilpailupaikalle klo 10.30. Liput: 10 €, alle 12v. vanhempien seurassa ilmaiseksi. Kisa-alueen kioski pitää huolen, että nälkä ei pääse yllättämään.

Alkuperäisen kilpailukalenterin mukaan Paltamossa piti ajaa kauden kolmas osakilpailu, mutta Jalasjärven ja Ikaalisen osakilpailut on jouduttu peruuttamaan vaikeiden sääolosuhteiden vuoksi. Näinpä SM-sarjan tiivistyi Paltamon ja 18.3. ajettavaan Kuusamon osakilpailuun.

Tervetuloa seuraamaan kilpailua!

Teksti: Paltamon SM-jäärata tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Jäärata-ajo