ATV 18.07.2019

ATV-motocrossin SM-sarja jatkuu lauantaina – Niko Laakso lähtee taistelemaan kärkisijoista

Niko Laakson tavoitteena on nostaa sijoituksiaan viikonloppuna Imatralla. Kuva: Niko Laakson tiedotus

ATV-MX:n SM-sarja jatkuu tulevana lauantaina Imatralla Kurkvuoren radalla. APR Competition -tiimiä edustava Niko Laakso lähtee nostelemaan sijoituksiaan SM-sarjan neljänneltä sijalta.

Niko Laakso on ATV-MX-SM-sarjan neljäntenä, kun kausi lähenee puoltaväliään. Viikonloppuna on vuorossa kauden kolmas SM-osakilpailu Imatralla. Kurkvuoren rata on ATV-ajaja Niko Laaksolle uusi tuttavuus, ja mies suuntaakin Itä-Suomeen odottavaisin mielin.

– Hyvällä fiiliksellä lähdetään Imatralle katsomaan, kuinka rata istuu minulle, kun en ole ikinä siellä ajanut, tuumaa Laakso.

Edellisen Karkkilassa ajetun SM-osakilpailun jälkeen Laakso on kehittänyt kisakuntoaan kilpailemalla mm. Virossa ja kokeilemalla supercrossia.

– SM-sarjan ulkopuoliset kilpailut ovat antaneet hyvää kokemusta ja ne ovat varsinkin olleet hyvää treeniä. Kun saa ajaa 20 + 2 kierrosta täysillä kilpaa, ei sen parempaa treeniä olekaan, vaasalainen toteaa.

Karkkilan kilpailussa Laakso ei tekniikkamurheiden vuoksi päässyt osallistumaan toiseen erään, mikä pudotti miehen SM-taistossa neljänneksi. Mestaruushaaveet kokivat Karkkilan kilpailun myötä kovan kolauksen.

– Kun yksi erä jäi kokonaan ajamatta, niin monella kuskilla pitää olla huonoa tuuria, jotta minusta SM-kultamitalisti tulee, harmittelee Laakso.

Imatran SM-osakilpailun aika-ajot ajetaan lauantaiaamuna. Ensimmäiset kilpailuerät ajetaan klo 12.00 alkaen ja toiset erät klo 15.15 alkaen.

SM-pistetilanne kahden osakilpailun jälkeen:

  1. Jesse Uusitalo 95
  2. Miko Väisänen 76
  3. Max Karilainen 70
  4. Niko Laakso 64

Teksti: APR Competitionin tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

ATV