eMotorsports 20.06.2017

Arttu Ylöstalolle jo kauden kolmas voitto eMotorsports SM -sarjassa

Arttu Ylöstalo on ollut pitelemätön eMotorsportsin SM-osakilpailuissa. Kuva: Circuit Media - Kaj Erik Kytönen

Virtuaaliautourheilun SM-sarjan kauden neljäs osakilpailu ajettiin maanantaina 19. kesäkuuta Aston North -radalla. Kilpailu oli jälleen kerran Arttu Ylöstalon heiniä, mikä tiesi sitä, että mies saavutti jo kolmannen SM-voittonsa tällä kaudella.

Lajin sääntöjen mukaan Ylöstalolle on laitettu autoon lisäpainoja menestyksen myötä ja Aston Northissa niitä oli jo 20 kilon verran. Se ei kuitenkaan juurikaan näkynyt vauhdissa, vaan Ylöstalo ajoi suvereenisti voittoon.

– Kisa meni todella hyvin ja oli tähän mennessä paras suoritus minulta tällä kaudella. Ei ollut mitään isompia virheitä ja pystyin jo siinä tarkkailemaan muidenkin vauhtia, Ylöstalo analysoi.

– Lisäpainojen myötä esimerkiksi renkaat lämpenivät herkemmin ja toki auton säätäminen on hankalampaa, kun painoa on lisää. Vielä tuo lisäpainojen määrä ei sen kummemmin kuitenkaan hetkauttanut ajosuoritustani, Ylöstalo lisäsi.

Pelaajakortti: Circuit Media – Vesa Rasi

eMotorsportsin SM-sarja jatkuu seuraavaksi tuplaosakilpailulla, kun edessä on sekä Westhill National että Westhill National Reverse -radalla ajettavat kilpailut. Ylöstalon tavoite kisoihin on kristallinkirkas.

– Voittoja lähdetään tietysti hakemaan, mutta luulen, että silloin viimeistään lisäpainotkin tasoittavat kilpailua jo näkyvämmin. Radoilla on paljon suoria tiedossa ja nopeutta tarvitaan, mutta yritän tietysti voittaa, Ylöstalo ennakoi.

Epävirallisia tuloksia, eMotorsports SM -sarja, Aston North, 19.6.2017

1. Arttu Ylöstalo 36.30,29
2. Joni Katila + 7,31
3. Toni Lähteenmäki +12,72
4. Jesse Nieminen + 27,58
5. Tero Vuotilainen + 41,2

eMotorsports SM -sarja jatkuu kauden viidennellä ja kuudennella osakilpailulla 10. heinäkuuta, kun edessä on Westhill National ja Westhill National Reverse -osakilpailut.

Teksti: eMotorsports Tiedotus / Sami Kolsi

Uusimmat

Lisää aiheesta

eMotorsport