Trial 27.08.2017

Arttu Sämpi ja Jere Mikkilä voittoihin Nokialla sunnuntaina

Arttu Sämpi ja Jere Mikkilä ajoivat viikonloppuna Nokialla ja jatkavat ensi viikonloppuna Espoossa. Lauantaina he ajavat henkilökohtaisen kisan, ja sunnuntaina kaksikko taistelee parikilpailussa. Kuva: Sari Kiuru

Kirkkonummen MP-Taitoa edustavat Arttu Sämpi ja Jere Mikkilä ajoivat luokkavoittoihin Hämeen Moottorikerhon Nokialla järjestämässä trialin Suomen Cupin osakilpailussa.

Kilpailureitti muodostui kymmenestä teknisesti vaativasta tarkkailujaksosta, jotka jokainen ajettiin kolme kertaa.

Liekö ensimmäisellä kierroksella kaksikkoa vähän painanut edellisenä päivänä ajettu SM-osakilpailu, kun kumpainenkin syyllistyi useisiin helppoihin virheisiin. Samaa ei voinut enää sanoa kaksikon otteista kahdella seuraavalla kierroksella. Toinen ja kolmas kierros olivat kumpaiseltakin sellaista trialia kuin mitä trial voi vain parhaimmillaan tuolla tasolla olla.

Sämpi voitti C-super-luokan ja otti parhaimman kierroksensa aikana vain yhden virhepisteen. Mikkilä voitti samalla reitillä ajetun juniori-luokan. Hänkin otti parhaalla kierroksellaan vain vaivaiset 5 jalkakosketusta.

Seuraavan kerran nämä ahkerina harjoittelijoina ja kilpailijoina tunnetut kaverukset hakevat yhdessä menestystä ensi viikonlopun seurajoukkueiden SM-kilpailun parikilpailusta Espoossa.

Teksti: Sari Kiuru

Uusimmat

Lisää aiheesta

Trial