ATV 23.08.2018

APR Competitionin Laakso lähtee nostamaan SM-osakkeitaan Alavudella

Niko Laakso (kesk) yhdessä taustajoukkojensa isänsä Kari Laakson (oik) ja mekaanikko Tommy Enholmin (vas) kanssa. Kuva: Niko Laakson tiedotus

Tulevana lauantaina ajetaan ATV MX:n SM-sarjan kauden neljäs osakilpailu Murronnevan motocrossradalla, jonne APR Competitionin kilpatiimin ATV-ajaja Niko Laakso lähtee taistelemaan SM-kärkisijoituksista.

Laakso valittiin hiljattain myös Suomen maajoukkueeseen QuadCross of European Nations -kilpailuun, joka ajetaan 22.-23. syyskuuta Tanskassa. Sitä ennen mies aikoo kuitenkin taistella hanakasti kotimaan pisteistä kauden kahdessa viimeisessä SM-osakilpailussa.

– Ihan hyvillä mielin lähdetään Alavudelle. Koitetaan ajaa samanlaisia tuloksia kuin aikaisemmissa kisoissa, suunnittelee Laakso.

Laakso huomauttaa Murronevan radan olevan profiililtaan erilainen kuin kauden aiemmat radat, mutta sopivan miehen omaan ajotyyliin hyvin.

– Alavuden rata on aika erilainen kuin muut radat; paljon korkeuseroja ja hiekkaa. Alavuden rata on kuitenkin omaan ajoon ihan miellyttävä, Laakso valaisee.

Laakso on epävirallisen pistetaulukon mukaan SM-pisteissä kolmantena ennen kauden toiseksi viimeistä osakilpailua. Sarjaa johtaa Valtteri Vainionpää 142 pisteellä, ja toisena on Jesse Uusitalo 126 pisteellä. Laakso on kerryttänyt SM-pisteitä kaikkiaan 120 ennen Alavuden osakilpailua.

ATV MX -sarjan aika-ajot ajetaan Alavudella lauantaina aamupäivällä, ja viikonlopun ensimmäinen kilpailu ajetaan klo 14.25. Toinen erä on vuorossa lauantaina iltapäivällä klo 17.45.

Teksti: APR Competitionin tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

ATV