ATV 26.07.2018

APR Competition -tiimin Laakso tähtää lauantaina palkintokorokkeelle

APR Competition -tiimin Niko Laakso tähtää Karkkilassa palkintokorokkeelle. Kuva: Niko Laakson tiedotus

Mönkijämotocrossin eli ATV MX -sarjan SM-kauden toinen osakilpailu ajetaan tulevana lauantaina Karkkilassa Mansikin Moottoriurheilukeskuksessa. Mukana kisailee myös APR Competition -tiimin Niko Laakso, joka tähtää päivän päätteeksi palkintokorokkeelle.

Laakso tykitti uransa parhaan SM-sijoituksen kauden avausosakilpailussa Siilinjärvellä. 20-vuotias on ensimmäisen kilpailuviikonlopun jälkeen sarjapisteissä neljäntenä. Mies on valmistautunut harvinaisen kuumissa olosuhteissa ajettavaan kilpailuun myös fyysisesti.

– Viikonloppuun on valmistauduttu jonkin verran ajamalla ja lenkillä käymällä. Tietenkin nestettä on myös pitänyt tankata pitkin viikkoa, kun tällaisia helteitä pitelee, kertoo Laakso.

Karkkilan SM-rata ei ole Laaksolle kovin tuttu, sillä mies on ajanut radalla vain yhden SM-kilpailun tätä ennen. Taso sarjassa on kova, mutta Laakso pyrkii vähintäänkin yhtä hyvään suoritukseen kuin kauden avauksessakin.

– Karkkilan rata on kovapohjainen ja suhteellisen nopea rata. Ei siellä ole kyllä tullut paljoa ajettua, vain yhdet SM-kisat aiemmin. Jos podiumille päästään, niin saa olla tyytyväinen!

ATV-MX-sarjan kauden toisen SM-osakilpailun harjoitukset ja aika-ajot ajetaan lauantaina 28. heinäkuuta alkaen klo 8.30. Ensimmäinen kilpailuerä koittaa klo 13.55 ja toinen klo 17.20.

Teksti: APR Competition Tiedotus

Konkari-Kalatie toivoo haastavia olosuhteita SM-motocrossin kotikilpailuunsa

Uusimmat

Lisää aiheesta

ATV