Ralli 25.01.2017

Antti Selivaara uudella autolla ja kartturilla rallin SM-sarjaan

Antti Selivaara on valmis Ralli SM -kauden avaukseen Rovaniemellä. Kuva: Jarno Saari
Ralli SM -sarjan kausi 2017 käynnistyy perjantaina Arctic Lapland Rallin eli Tunturirallin merkeissä. Antti Selivaara on valmistautunut kaksipäiväiseen koitokseen niin huolellisesti kuin se vain on ollut mahdollista.

Jo alkutalven aikana Selivaara kävi Lapin lumilla treenaamassa ja tammikuun aikana on mittariin kertynyt lumitreeniä kahden kunnon testijakson verran.

– Viimeisin treeni meni oikein huippuhyvin. Luottamus nuottiin ja ajamiseenkin nousi selvästi. Niinpä nyt on hyvät lähtökohda tulevaan kilpailuun, Selivaara summasi.

Viime kaudella SM-pistetaulukossa neljänneksi päätynyt porilainen on asettanut tavoitteekseen yltää lähemmäksi luokan kärkeä ja SM2-luokan palkintokoroketta.

Kalustona on Asunmaan Teemun kauden 2016 mestaruusauto Subaru Impreza R4-versio, joten autosta ei menestyminen jää kiinni. Uutta tiimissä on myös kartanlukija Jani Salo.

– Olemme tehneet yhdessä nuottiharjoituksia ja kaikki pelaa silläkin saralla. Nuotillisesti olen täysin eri tilanteessa kuin vuosi sitten

tähän aikaan.

Subaru-kaksikko on kolmen päivän ajan nuotittanut Tunturirallin erikoiskokeita.

– Nuottihommia on painettu alkuviikko ja torstaina ohjelmassa on shakedown-pätkä ja perjantaina alkaa itse kisa. Lauantaina illasta

ollaan paljon viisaampia, että kuinka kilpailu sujui, Selivaara huikkaa lopuksi.

Teksti: Jarno Saari

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli