Drag Race 01.02.2018

American Car Showssa mukana jälleen Motorsport-näyttely

American Car Show järjestetään nyt jo 41. kertaa. Kuva: American Car Show Tiedotus

Pääsiäispyhinä, 30.3.-1.4.2018 Helsingin Messukeskuksessa järjestetään Suomen suurin, kansainvälisestikin arvostettu harraste- ja erikoisajoneuvotapahtuma American Car Show,
Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2018.

Historian ensimmäinen American Car Show -autonäyttely järjestettiin Tikkurilan jäähallissa toukokuussa 1978, joten nyt on vuorossa jo 41. näyttely.

American Car Show -näyttely on ollut aina alansa suurin ja korkealaatuisin näyttely Suomessa. Se on neljän vuosikymmenen aikana laajentunut pienen piirin jenkkiautotapahtumasta mittavaksi harraste- ja erikoisajoneuvonäyttelyksi ja samalla yhdeksi suosituimmista koko perheen Pääsiäistapahtumista pääkaupunkiseudulla

Näyttelyn järjestää vuonna 1972 perustettu Finnish Hot Rod Association ry, FHRA.

American Car Show 2018 toteutetaan kolmipäiväisenä kuten viime vuonnakin, perjantaiaamusta sunnuntai-iltaan.

Neljä näyttelyä yhdellä lipulla

American Car Show tarjoaa hämmästeltäväksi huippuunsa entisöidyt, yksityiskohtia myöten hiotut ja viimeistellyt teknisen osaamisen ja käsityötaidon näytteet, esteettisestikin klassisen kauniit jenkkiraudat, ’Amerikan autot’, jotka on näyttelyyn valikoitu niin Suomesta kuin muualtakin maailmalta.

MC Heaven on jokaisen moottoripyöräfanin maanpäällinen taivas, jonka antia ovat valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat ja uljaimmat uniikit moottoripyörät monilta eri vuosikymmeniltä. MC Heaven -näyttelyn kokoavat vuosien kokemuksella kustomoitujen moottoripyörien kaksi suurinta mediavaikuttajaa, Kopteri Magazine ja Bomber Magazine.

Tuning Car Show -näyttelyosastolla voi nauttia harkitun räätälöinnin, tarkan suunnittelun ja tuhansien käsityötyötuntien tuloksena syntyneistä sporttisista, moderneista ja ainutlaatuisista autokaunottarista.Edellisten vuosien kokemusten perusteella voidaan todeta, että Tuning Car Show on erityisesti nuorison ja nuoremman polven autoharrastajien suosikkinäyttely.

Motorsport on monipuolisen moottoriurheilumaailman yhteen kokoava näyttely, joka järjestetään American Car Show’n yhteydessä nyt kolmatta kertaa. Näyttelyn toteuttavat yhteistyössä Finnish Hot Rod Association FHRA, AKK Motorsport ja Suomen Moottoriliitto SML.

Teksti: American Car Show Tiedotus / Lasse Norres

Uusimmat

Lisää aiheesta

Drag Racing