Moottoriurheilutapahtumat 28.03.2019

American Car Show 2019 Helsingin Messukeskuksessa 19.-21.4.

American Car Show järjestettiin nyt jo 41. kerran peräkkäin. Kuva: American Car Show Tiedotus

Amerikkalaisia autokaunottaria esittelevä American Car Show näyttely on vuosien saatossa laajentunut pienen piirin harrastetapahtumasta Suomen suurimmaksi alan harrastajien ja koko perheen pääsiäistapahtumaksi.

Suomen suurin harraste- ja erikoisajoneuvotapahtuma, American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport järjestetään pääsiäisen pyhinä Helsingin Messukeskuksessa 19.-21. huhtikuuta.

Ensimmäinen American Car Show -autonäyttely järjestettiin Tikkurilan Jäähallissa v. 1978, joten vuoden 2019 näyttely on 42. näyttely. Tänä vuonna enemmän on taas vähän enemmän. Yhteensä yli 45 000 neliömetriä näyttelytilaa, joka vastaa noin 7 jalkapallokentällistä nähtävää ja koettavaa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Eikä siinä vielä kaikki, lisäksi ulkona 10 000 m2 harrasteajoneuvoparkki!

American Car Show täyttää pääsiäisenä Suomen suurimman näyttelytilan Helsingin Messukeskuksessa. Useamman näyttelyn kokonaisuus kattaa hienosti koko harrasteajoneuvokentän. Suurimpana ja kauneimpana American Car Show on löytänyt paikkansa ajoneuvoharrastajien pääsiäisviikonlopun suurtapahtumana.

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2019 – luvassa hienoimmat prätkät, tuunatuimmat kiesit, upeimmat rodit ja näyttävimmät Amerikan autot, kaikki samalla kertaa! Näyttelykokonaisuus kerää kokoon kymmenet tuhannet kävijät kolmena vilkkaana näyttelypäivänä. Kyseessä ei ole vain autonäyttely, vaan elämys kaiken ikäisille. Lapsille ja lapsenmielisille löytyy huvipuistoa ja muuta hauskaa tekemistä.

Näyttelykokonaisuus kasvaa tänä vuonna kahdelle lisähallilla. Uusi näyttelyosio Classic Car Show toteutetaan yhteistyössä Suomen ajoneuvohistoriallinen keskusliitto SAHK ry:n kanssa. Näyttelyssä ovat esillä hienoimmat klassikko-autot, moninaiset mobilisti-kerhot ja alan edustajat.

Toinen uusi näyttelyosio on Custom Truck Show. Custom Truck Show´ssa nähdään hienoimmat rekat ja kuljetuskalustot. Nämä näyttävät ajoneuvot ovat todellisia tuunauksen taidonnäytteitä ja tuovat näyttelyyn suurta ja komeaa sisältöä. Jenkkirekat ja pick-upit ovat erityisesti yleisömme nuorison ja lasten suosiossa.

Jo paikkansa näyttelykokonaisuudessa vakiinnuttanut Tuning Car Show kerää mestoille euro- ja japsilaitteet, autohifin ja skenen kerhot. Tuning Car Show’ssa voi nauttia harkitun räätälöinnin, tarkan suunnittelun ja tuhansien käsityötyötuntien tuloksena syntyneistä sporttisista, moderneista ja ainutlaatuisista autokaunottarista.

MC Heaven on jokaisen moottoripyöräfanin maanpäällinen taivas, jonka antia ovat valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat ja uljaimmat uniikit moottoripyörät monilta eri vuosikymmeniltä. MC Heaven tyydyttää vaativammankin prätkäfanin toiveet ja nähtävillä on kalustoa laidasta laitaan.

Motorsport 2019 -näyttely on kohtaamispaikka moottoriurheilun parissa toimiville yhteisöille, eri lajien kilpailijoille, ammattilaisille ja harrastajille sekä moottoriurheilusta ja harrasteajoneuvoista kiinnostuneelle yleisölle. Esillä eri lajien edustajia, ratalajeista driftingiin ja dragracingistä eMotorsporttiin. It´s only motorsport, but we love it!

Uudistunut Miss Hot Rod -kisa käydään näyttelyssä

Täysin uudistunut Miss Hot Rod -kilpailu etsii tehokasta, iloista ja näyttävää naista edustamaan FHRA:ta ja yhteistyökumppaneita erilaisiin tilaisuuksiin. Miss Hot Rod on perinteikäs pr-tyttökilpailu, jonka voittajat ovat toimineet monenlaisissa tehtävissä, kuten tv-juontajina, messutyttöinä, vip-tyttöinä, sekä tuote-esittelijöinä.

Kymmenen upeaa finalistia valittiin yli kuudenkymmenen hakijan joukosta. Taso on kova ja finalisteilta odotetaan uudenlaista otetta promootiotyöhön sekä sosiaalisen median hyödyntämistä tehtävässään.

Tänä vuonna kilpailu on täysin uudistettu. Kilpailijat pääsivät jo ennakkoon osallistumaan tapahtumaviikonloppuun Tahkolla, mikä sisälsi kuvauksia, esiintymisiä, lumiriehaa, jääsaunaa, paljuilua, kauneudenhoitoa ja kaikkea muuta upeaa. Finalisteja pääsee pian äänestämään Iltasanomien sivuilla.

Miss Hot Rod -finaali pidetään American Car Show’ssa. Viikonloppuna on useita näytöksiä kutoshallin ohjelmalavalla. Viikonloppu huipentuu finaaliin sunnuntai-iltapäivällä.

Miss Hot Rod 2019 -kilpailun voittaja lähtee myös edustamaan 9 päivän huimalle roadtripille ympäri Eurooppaa urheiluautoilla, Madcroc rallyssa. Lue lisää: https://www.madcrocrally.fi/

Viime vuoden näyttelytunnelmia

Liput:

Ennakkoon:

Päivälippu, 16-vuotiaasta alkaen 25€
Päivälippu, 7-15-vuotiaat 15€
Kokoaikaranneke 35€
Lapset alle 7v. ilmaiseksi.

Ovelta:

Päivälippu, 16-vuotiaasta alkaen 29€
Päivälippu, 7-15-vuotiaat 19€
Kokoaikaranneke 39€
Lapset alle 7v. ilmaiseksi.

Ennakkoliput myy Tiketti ja Messukeskus

American Car Show verkossa:

www.fhra.fi

https://www.facebook.com/fhrary

https://www.facebook.com/americancarshow

http://instagram.com/fhrary/

https://www.instagram.com/americancarshow_official/

Teksti: American Car Show -tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta