Ralli 24.05.2019

Aleksi Röyhkiö kovin tavoittein kohti kesän rallikautta

Aleksi Röyhkiö. Kuva: JiiVee Korpela

Rallin SM-sarjan kesäkausi alkaa lauantaina Riihimäki-rallin merkeissä. Perjantaina kilpailijoilla on ohjelmassa yhdeksän erikoiskokeen reitin nuotitusjakso. Flying Finn Academyn valmennusryhmässä oleva 18-vuotias Aleksi Röyhkiö lähtee innokkaana kesän soraralleihin.

Ylöjärveläinen rallinuorukainen on testeissä löytänyt hyvän tuntuman 2019-malliseen Ford Fiesta R2 -autoon, jonka myötä hän lähtee kohentamaan SM3-luokan pistetaulukon kuudetta sijaansa.

– Ollaan pyritty valmistautumaan kisaan mahdollisimman huolellisesti. Takana on kolme päivää ajotreeniä ja kaikki tuntuisi toimivan hienosti. Uskon meidän kilpailukyvyn olevan parempaa soralla kuin mitä se oli viime talven lumilla, Röyhkiö arvioi.

– Nyt on taas tosi hyvä fiilis päästä kilpailemaan. Kesäkausi aloitetaan minulle uudella kisalla, eikä Riihimäki-ralli tule varmastikaan olemaan helppo.

– Odotan innolla kunnon kisaa ja sekuntikamppailua. Palkintopallin kolmannelle korokkeelle ollaan jo muutaman kerran päästy, mutta yritetään nyt tuoda täydet pisteet kotiin, Röyhkiö päätti.

Aleksi Röyhkiö ja kartanlukija Ville Mannisenmäki starttaavat kesän avauskisaan numerolla 11.

Rallin reaaliaikainen tulospalvelu löytyy lauantaina täältä:
Rallism.fi/content/fi/3/20238/Livetulokset.html

Teksti: Jarno Saari

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli