Moottoriurheilutapahtumat 26.11.2016

AKK Motorsportin puheenjohtaja Juhani Pakari uuden Olympiakomitean hallitukseen

Suomalainen autourheilu sai lauantaina poikkeuksellisen tunnustuksen, kun liiton puheenjohtaja Juhani Pakari valittiin Lahdessa Olympiakomitean uuden hallituksen varajäseneksi.

– Tämä on merkittävä päivä autourheilulle ja vahvistaa lajin asemaa sekä painoarvoa maassamme. Autourheilu on suomalaisille tärkeä ja menestyksekäs laji ja valintani vahvistaa sen merkittävyyttä entisestäänkin, totesi Pakari valinnan jälkeen.

Uusi Olympiakomitea edustaa poikkeuksellista laaja-alaisuutta ja siten peilaa hyvin nykyaikaista suhtautumista liikuntaan ja huippu-urheiluun. Autourheilun merkitystä Suomelle ei voi sivuuttaa, niin suuri tekijä se on maamme tunnettuuden kasvattajana.

– Muistini mukaan tämä olisi ensimmäinen kerta kun moottoriurheilun edustaja on valittu maan Olympiakomiteaan, arvioi komitean nyt väistyvä puheenjohtaja Risto Nieminen.

Autourheilulla on myös suuri harrastuksellinen ja kasvattava tehtävä, joka näkyy 30 000 jäsenen edunvalvonnassa ja AKK:n laajassa liikenneturvallisuustyössä. Se työ huomioitiin nyt kiitettävästi.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rata-ajo