Ralli 16.01.2017

AKK ja Rotor Form yhteistyöhön – Autourheilun ystäville luvassa kiinnostavia tuote- ja palvelu-uutuuksia

AKK:n ja Rotor Form Oy:n yhteistyö kattaa myös Neste Rallin. Kuva: Toni Ollikainen

Autourheilun kansallinen lajiliitto AKK sekä maahantuonti- ja myyntiyhtiö Rotor Form Oy solmivat yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on kehittää lisenssituotteiden kautta autourheilun brändiä ja näkyvyyttä sekä kansallisilla että jatkossa myös kansainvälisillä alustoilla. Samalla Rotorista tulee AKK:n ja koko suomalaisen autourheilun pääyhteistyökumppani. Yleisölle ja kuluttajille sopimus tulee tarjoamaan tuotesarjoja ja palvelu-uutuuksia muun muassa MM-rallin, SM-sarjojen sekä huippuvalmennus- ja yhteiskuntahankkeiden myötä.

AKK:n ja Rotorin luoman yhteistyömallin avulla halutaan palvella entistä paremmin kaikkia autourheilun ystäviä, kertoo AKK:n markkinointijohtaja Heli Kemppainen.

– Nyt tehty sopimus tarkoittaa yhteisen pitkäjänteisen työn aloittamista, joka kattaa kaikki AKK:n tuotteet Suomen MM-rallista, Neste Rallista, aina kansallisiin arvosarjoihin, nuorisovalmennukseen sekä vastuullisuus- ja turvallisuushankkeisiimme. Samalla ryhdymme luomaan suomalaiseen autourheilun punoutuvaa kivijalkamallia, jonka kautta autourheilufaneilla on jatkossa mahdollisuus hankkia haluamansa tuotteet saman sateenvarjon alta – oli kyseessä sitten pääsyliput tai kannatustuotteet, Kemppainen kuvailee.

Kaikissa uusissa tuotteissa on selkeä ja yhtenäinen autourheiluilme, joka yhdistetään tapahtumien omiin visuaalisiin ratkaisuihin.

Suomen MM-rallin virallisten oheistuotteiden tuottajana ja markkinoijana aiemmin toiminut Rotor Form on laajentuneesta sopimuksesta ja uudentyyppisestä yhteistyöstä mielissään.

– Ralli ja autourheilu ovat lähellä suomalaisia. Uskon, että niiden merkitys korostuu, kun Suomi nyt viettää 100. juhlavuotta. Teemme yhteistyössä AKK:n kanssa ison satsauksen suomalaisen autourheilun näkyvyyden parantamiseen ja AKK:n tapahtumabrändien markkinointiin, sanoo Rotor Formin toimitusjohtaja Sami Eljaala.

AKK:n ja Rotor Formin solmima yhteistyösopimus on kaksivuotinen. Ensimmäiset maistiaiset yhteistyötä saadaan maaliskuussa Neste Rallin reitin julkistuksen myötä, jolloin autourheilufaneille esitellään uunituoreet Suomen MM-rallin oheistuotteet.

– Uusi verkkokauppakonsepti tulee olemaan merkittävässä osassa tuotteiden kotimaisessa ja kansainvälisessä levityksessä. Tuotteiden saatavuus paranee myös tehostuvan tapahtumamyynnin ja päivittäistavaraketjujen kautta tapahtuvan myynnin ansiosta, lupaavat Rotorin Mika Tolonen ja Maija Mikkola.

Teksti: AKK Viestintä

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli