Ralli 29.08.2016

Aki Sahila kuudes Ranskassa: ”Helkkarin tyytyväinen”

Aki Sahila iloitsi onnistunutta suoritustaan Ranskassa. Kuva: Peugeot Sport

Aki Sahila ja kartanlukija Rami Suorsa ajoivat viikonloppuna Terre De Lozere -rallissa Ranskassa luokkansa kuudenneksi. Kilpailu kuului kovatasoiseen ja arvostettuun Peugeot 208 Rally Cup -sarjaan. Mänttäläinen sivusi samalla kauden parasta sijoitustaan.

– Olen helkkarin tyytyväinen. Meni kyllä ihan hienosti ilman mitään ylimääräistä ohjelmaa. Päästiin ajamaan koko ajan kunnolla kilpaa ja maaliin asti. Selvittiin ilman rengasrikkoja eikä tarvinnut kertaakaan peruutella, Sahila iloitsi.

Kilpailun voittoon ajoi samalla sarjan kärkeen noussut William Wagner. Sahila jäi voittajasta 1,55 minuuttia. Kilpailu oli suomalaisen osalta nousujohteinen, sillä lauantain jälkeen sijoitus oli kymmenes, ja ero kärkeen kolmessa minuutissa.

– Etenkin sunnuntai oli varmasti yksi parhaista rallipäivistäni ellei jopa paras. Hyvin tuli. Vähän osattiin odottaa, että toisena ajopäivänä voidaan nousta. Tiet olivat myös todella hyviä ja hienoja ajaa varsinkin sunnuntaina. Toki siellä oli huonojakin osuuksia, mutta pääsääntöisesti sai kyllä ajaa ihan kunnolla. Nuotin kanssa on vielä tekemistä, mutta kaiken kaikkiaan erittäin hyvä viikonloppu. Sahila totesi.

Sahilan kausi jatkuu Ranskassa syyskuun puolivälissä, jolloin ajetaan asvaltilla.

Teksti ja kuva: Aki Sahilan Tiedotus

Aki Sahilan ralliura jatkuu Ranskassa – Mänttäläinen kulkee Loebin ja Ogierin renkaanjäljissä

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli