Road Racing 17.11.2016

Ajon Moto2-projektille positiivinen startti

Moto3-luokassa maailmanmestaruuden tällä kaudella saavuttanut Brad Binder nousee ensi kaudeksi Moto2-luokkaan. Kuva: Ajo Motorsport

Red Bull KTM Ajon Moto2-tiimin kuljettajat Miguel Oliveira ja Brad Binder päättivät kaksipäiväiset testit uudella KTM:llä Espanjan Jerezissä onnistuneesti.

Red Bull KTM Ajon Moto2-tiimin ensimmäiset kauden 2017 esitestit saatiin päätökseen torstaina Espanjan Jerezissä positiivissa tunnelmissa. Sekä Brad Binder että Miguel Oliveira paransi tuntumaansa uuteen KTM-pyörään, jossa on paljon potentiaalia.

Oliveiran vuoden kokemus Moto2-luokasta on auttanut paljon koko tiimiä kehittymään. Jerezin hyvät keliolosuhteet auttoivat portugalilaista testaamaan 66 kierroksen verran. Binder jatkoi tuntuman hakemista uuteen luokkaan ja tehtaili yhteensä 85 kierrosta Andalusian radalla. Eteläafrikkalainen alkaa päästä jo uuden pyörän saloihin käsiksi, mutta myöntää vielä tarvitsevansa lisää aikaa sopeutumiseen.

Tiimipäällikkö Aki Ajo on luonnollisesti iloissaan kilpailemisesta Moto2-luokassa nyt uusilla KTM-pyörillä.

– Olemme erittäin innoissamme aloittaessamme projektia Moto2-luokassa KTM:n kanssa. On selvää, että olemme vasta alussa ja on tärkeää testata mahdollisimman paljon. Olemme mielestäni aloittaneet erittäin hyvin ja on hyvin tärkeää saada paljon dataa radalta kuten Valencia. Binder ja Oliveira ovat tehneet hienoa työtä. Bradille tämä oli ensimmäinen testi Moto2-luokassa, joten tämä on suuri haaste hänelle. Miguel on näyttänyt ammattimaisuutensa ja tehnyt hyvin tasaisen varmaa jälkeä. Kiitän heitä ja koko tiimiä tästä hyvästä startista, Ajo myhäili.

Teksti: Ajo Motorsport Tiedotus / Moottoriurheilu.tv

Ajon Moto3-kuljettajat tyytyväisiä ensimmäisiin testipäiviin

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing