Road Racing 09.11.2016

Ajon kuskit hyvillä mielin kauden finaaliin

Brad Binder ja Bo Bendsneyder ovat tehneet hienoa työtä kaudella 2016 Moto3-luokassa. Kuva: Ajo Motorsport

Valencian MM-osakilpailu päättää perinteisesti tulevana viikonloppuna ratamoottoripyöräilyn MM-kauden.

Red Bull KTM Ajo -tiimin kuljettajat Brad Binder ja Bo Bendsneyder lähtevät kauden finaaliin Espanjaan hyvillä mielin. Eteläafrikkalaisella Binderilla on jo plakkarissa Moto3-luokan maailmanmestaruus ja Hollannin Bendsneyder on noussut podiumille tulokasvuotensa aikana kahdesti. Molemmilla Aki Ajon tiimin kuljettajilla on mahdollisuus päättää vuosi 2016 tyylikkäästi kauden 18 osakilpailussa Espanjan Valenciassa.

Moto3-luokan maailmanmestari Binder on voittanut kauden aikana kuusi osakilpailua ja noussut podiumin alemmille korokkeille seitsemän kertaa. Tulevana viikonloppuna hänellä on mahdollisuus päästä useimpien kauden aikana saavutettujen voittojen määrässä samaan lukemaan Luis Salomin kanssa. Espanjalainen vei niinikään Ajo Motorsportin väreissä nimiinsä seitsemän GP:ta vuonna 2013. Tulevan viikonlopun koitos tulee olemaan Binderin 93:s ja viimeinen pikkuluokassa ennen kuin hän nousee ensi kaudeksi Moto2-luokkaan uuden KTM:n puikkoihin.

Bendsneyderille Valencian osakilpailu puolestaan merkitsee hänen Moto3-uransa debyyttivuoden päätöstä. Hän on saavuttanut kauden aikana kaksi podiumsijoitusta, joista viimeisin tuli kaksi viikkoa sitten Malesiasta. Hollantilainen on parhaillaan sijalla 15 MM-pisteissä.

Moto3-kilpailu starttaa sunnuntaina klo 12 Suomen aikaa. Kilpailun kooste on katsottavissa ilmaiseksi keskiviikkoaamusta lähtien osoitteessa: www.moottoriurheilu.tv/tv 

Teksti: Ajo Motorsport Tiedotus / Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing