Road Racing 05.04.2017

Ajon kuljettajat odottavat innolla Argentiinan osakilpailua

Brad Binder ja Miguel Oliveira aloittivat MM-kauden lupaavasti Qatarissa, mikä osoitti Ajo Motorsportin ja KTM:n yhteistyön toimivan myös Moto2-luokassa. Kuva: Ajo Motorsport

MotoGP:n MM-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna Argentiinassa, jonne Red Bull KTM Ajo Motorsportin Moto3- ja Moto2-luokan kuljettajat lähtevät innokkain mielin.

MotoGP-sirkus matkaa tällä viikolla 13 000 kilometriä Qatarista Etelä-Amerikkaan, jossa Argentiina isännöi kauden toista ratamoottoripyöräilyn MM-osakilpailua. Red Bull KTM Ajo Motorsportin Moto2-luokan kuljettajat Miguel Oliveira ja Brad Binder lähtevät kissaan luottavaisin mielin. Uudet pyörät osoittivat kilpailukykynsä kauden avauksessa, jossa portugalilainen Oliveira sijoittui upeasti neljänneksi saavuttaen uransa parhaan tuloksen Moto2-luokassa. Debyyttikisaansa Moto2-luokassa ajanut Etelä-Afrikan Binder ylitti maalilinjan sijalla 20.

– Qatarin upean tuloksen jälkeen uskon, että tiimin tavoite tänä viikonloppuna on päästä vähintään top-viiteen. Rata on yksi MM-sarjan upeimmista. Se myös sopii minulle melko hyvin ja minulla on siellä edelleen nimissäni Moto3-luokan kierrosennätys vuodelta 2015, Oliveira toteaa 4,8 kilometrin mittaisesta Termas de Rio Hondo -radasta.

Italian Niccolo Antonelli hakee vielä tuntumaa uuteen pyörään. Kuva: Ajo Motorsport

Moto3-luokassa Ajo Motorsportin kuljettajilla oli hieman ristiriitainen aloitus Qatarin osakilpailussa. Tallin uusi tulokas, italialaiskuljettaja Niccolo Antonelli suoritui mukavasti sijoittumalla seitsemänneksi. Viime vuonna tiimiin siirtynyt Hollannin Bo Bendsneyder sen sijaan kaatui kilpailun alkuvaiheessa kanssakilpailijan osuttua häneen ja ylitti maaliviivan sijalla 26.

– Pidän Argentiinan radasta todella paljon. Koska ajan nyt minulle uudella pyörällä, KTM:llä, minun pitää ehkä muuttaa ajotyyliäni tälle radalle. En usko sen kuitenkaan olevan ongelma, koska päivä päivältä tunnen oloni mukavammaksi ja nopeammaksi pyörän kanssa, Antonelli toteaa.

La – Aika-ajot (Suomen aikaa)
18.35-19.15 Moto3
20.10-20.50 MotoGP
21.05-21.50 Moto2

Su – Kilpailu (Suomen aikaa)
19:00 Moto3
20.20 Moto2
22.00 MotoGP

Teksti: Ajo Motorsport Tiedotus / Moottoriurheilu.tv

Ajon tiimeillä kelpo aloitus uuteen MM-kauteen

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing