Road Racing 21.09.2016

Ajo Motorsportilla mahdollisuus maailmanmestaruuteen jo nyt

MotorLand Aragon on yksi Brad Binderin lempiradoista. Kuva: Ajo Motorsport

Suomalaisella Ajo Motorsportilla on mahdollisuus saavuttaa Moto3-luokan maailmanmestaruus jo tulevana viikonloppuna, kun kaudesta on ajamatta vielä Aragonin osakilpailun jälkeen neljä kisaviikonloppua.

Kauden neljästoista ratamoottoripyöräilyn MM-sarjan osakilpailu ajetaan tulevana viikonloppuna Espanjan Aragonissa, jossa Red Bull KTM Ajo Motorsportilla on mahdollisuus saavuttaa jo tallin viides maailmanmestaruus.

Moto3-luokassa kisaava Etelä-Afrikan Brad Binder pitää ykköspaikkaa nimissään 106 pisteen erolla, kun viidestä jäljellä olevasta kisasta jaossa on 125 pistettä. Mies saavuttaa varmasti mestaruuden ylittämällä maalilinjan ensimmäisenä tai toisena riippumatta siitä, miten vielä teoreettisen mahdollisuuden MM-titteliin omaavat Italian Enea Bastiani tai Espanjan Jorge Navarro sijoittuvat.

Binderin tallitoveri Bo Bendsneyder puolestaan pyrkii unohtamaan edellisen osakilpailun kaatumisen ja jatkaa hyviä otteitaan Aragonissa.

Moto2-luokassa MM-pistejohdossa oleva Ajo Motorsportin Johann Zarco tähtää podiumille viikonlopun MM-koitoksessa. Vahvat otteet ovat tarpeen, sillä mies pitää luokkaa nimissään vain kolmen pisteen erolla.

Ajon Moto2-tiimi saa Aragonin MM-osakilpailuun uuden kuskin, kun Ajo Academyn Tetsuta Nagashima tekee Moto2-luokan debyytin villillä kortilla.

Japanilainen Nagashima on ajanut viimeksi MM-sarjassa vuonna 2014. Hän on kilpaillut kaksi edellistä vuotta EM-tasolla FIM CEV –sarjassa. Parhaillaan nuorukainen on sijalla kolme Moto2-luokan Euroopan mestaruussarjassa.

MotoGP-sarjan koostelähetykset katsottavissa ilmaiseksi täältä: Moottoriurheilu.tv/tv

Teksti: Ajo Motorsport Tiedotus / Moottoriurheilu.tv

Ajolle uusi kuski Aragonin osakilpailuun

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing