Road Racing 13.07.2016

Ajo Motorsport voittotaistoon Saksaan

Bo Bendsneyder otti uran parhaan sijoituksensa edellisestä Assenin osakilpailusta. Kuva: Ajo Motorsport

Ratamoottoripyöräilyn kauden yhdeksäs MM-osakilpailu ajetaan tulevana viikonloppuna Saksan Sachsenringin radalla. Ajomotorsportin kuljettajat suuntaavat Sachsenringin radalle voitto mielessä.

Ajo Motorsportilla on hyviä muistoja Sachsenringin MM-osakilpailusta, sillä neljänä edellisenä vuonna tiimin kuljettajat ovat vallanneet kilpailun eturivin starttiviivalta. Lisäksi Sandro Cortese ja Jack Miller ovat myös tuoneet voiton tiimille kilpailusta.

Tänä vuonna Etelä-Afrikan Brad Binder odottaakin Saksan GP:tä aikomuksenaan päästä taas voittojen makuun ja kasvattaa MM-pistejohtoaan, mikä tällä hetkellä on jo 48 pistettä. Niinikään tiimikaveri Bo Bendsneyder, joka otti viime kisasta uransa parhaan sijoituksen (9.) odottaa innolla viikonloppua.

Binderille Sachsenringin kisalla on erityinen merkitys, sillä hän otti sieltä uransa ensimmäisen podiumin vuonna 2014 ja teki nykyisen kierrosennätyksen 1:26.877. Myös hollantilaiselle Bendsneyderillä on paikasta hyviä muistoja, sillä hän voitti viime vuonna Sachsenringillä Red Bull MotoGP Rookies Cupin kilpailun.

Johann Zarco johtaa nyt Moto2-sarjaa, tosin tilanne kärjessä on erittäin tiukka. Kuva: Ajo Motorsport

Johann Zarco johtaa nyt Moto2-sarjaa, tosin tilanne kärjessä on erittäin tiukka. Kuva: Ajo Motorsport

Ajo Motorsportin Moto2-luokan kuski Johann Zarcolla on takana kolme palkintokorokesijoitusta sisältäen kaksi voittoa, joten Ranskan mies lähtee Saksaan kovassa vireessä. Lisäksi Zarco siirtyi edellisen osakilpailun jälkeen MM-pistejohtoon, joten myös hän lähtee tavoittelemaan voittoa ja lisäpisteitä, sillä nyt mies johtaa sarjaa tasapistein Alex Rinsin kanssa.

Teksti: Ajo Motorsport Tiedotus / Moottoriurheilu.tv

Saksan MM-osakilpailu

La Aika-ajot (Suomen aikaa)
Moto 3 13:35-14.15
MotoGP 15:10-15:50
Moto 2 16:05-16:50

Su Kilpailu (Suomen aikaa)
Moto3 12:00
Moto2 13:20
MotoGP 15:00

Lisätietoa:
www.motogp.com
www.ajo.fi

Italian GP Ajo Motorsportin ylivoimaa

Ajo: ”MotoGP-luokka ei ole koskaan ollut haaveeni”

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing