Road Racing 04.04.2018

Ajo Motorsport podiumjahtiin Argentiinaan

Miguel Oliveira (44) ja Brad Binder (41). Kuva: Ajo Motorsport

MotoGP-sarjassa vuorossa on kauden toinen osakilpailu, kun kilpailijat siirtyvät Qatarin avauksen jälkeen Argentiinaan. Ajo Motorsport lähtee hakemaan kuljettajilleen podiumsijoituksia sarjan ainoasta Etelä-Amerikan kilpailusta.

Ajo Motorsportin Moto2-tiimin kuljettajat Portugalin Miguel Oliveira ja Etelä-Afrikan Brad Binder aloittivat kauden kaksi viikkoa sitten Qatarista varsin lupaavasti sijoilla viisi ja kuusi. Sijoitus ei kuitenkaan tyydyttänyt Oliveiraa, joka aikoo nyt päästä podiumille Argentiinassa, jossa hän nappasi viime vuonna uransa ensimmäisen Moto2-luokan palkintokorokepaikan sijoiduttuaan toiseksi. Portugalilainen saavutti samana viikonloppuna lisäksi myös ensimmäisen paalupaikkansa luokasta.

– Odotan todella palaamista Termas de Rio Hondo -radalle, koska nautin paljon ajamisesta siellä ja olemme saavuttaneet sieltä hyviä tuloksia, Oliveira toteaa.

Myös Binderillä on hyviä muistoja Argentiinasta. Vuonna 2016 hän ajoi Moto3-luokassa toiseksi ja saavutti uransa ensimmäisen paalupaikan. Viime vuonna Moto2-luokassa debytoinut etelä-afrikkalainen sijoittui Argentiinan osakilpailussa yhdeksänneksi.

– Se on todella kiva rata ja toivon, että pääsen taistelemaan podiumpaikasta sunnuntaina, Binder sanoo.

Moto3-luokan osalta Ajo Ajon kuljettaja Darryn Binder on pyyhkinyt kauden avauksessa sattuneen kaatumisen tuomat pölyt päältään ja lähtee taisteluintoa täynnä Argentiinan radalle, jossa hän sijoittui viime vuonna sijalle 12.

MotoGP-lähetykset Suomessa näyttää C More.

Sunnuntain lähetysajat
Moto3 klo 17.34
Moto2 klo 1.05
MotoGP klo 20.40

Lisätietoa: www.motogp.com

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing