Road Racing 31.10.2018

Ajo Motorsport jahtaa toista voittoaan Malesiasta

Brad Binder lähtee metsästämään toista peräkkäistä voittoa viikonloppuna. Kuva: Red Bull KTM Ajo Motorsport

Red Bull KTM Ajo Moto2 -tiimi lähtee jahtaamaan toista voittoa Malesiasta. Suomalaistiimin kuljettajat Miguel Oliveira ja Brad Binder yrittävät toistaa viime vuoden kaksoisvoiton, ja kerätä samalla lisää kuljettajien ja tiimien mestaruuspisteitä. 

Moto2-luokan MM-sarjan kauden toiseksi viimeinen osakilpailu ajetaan tulevana viikonloppuna Malesiassa Sepangin radalla. Red Bull KTM Ajo -tiimi johtaa tiimien mestaruuspisteissä, ja myös Miguel Oliveiralla on vielä mahdollisuudet henkilökohtaiseen mestaruuteen. Tiimi tavoittelee viime vuoden ykkös- ja kakkossijan kaltaista tulosta myös tulevalta viikonlopulta, ja pyrkii varmistamaan tiimien mestaruutensa jo Malesiassa.

Oliveira on 36 pistettä sarjakärkeä jäljessä. Portugalilainen pyrkii viikonloppuna kaventamaan eroa entisestään, ja siirtämään mestaruustaistelun kauden viimeiseen osakilpailuun Valenciaan. Oliveiralla on taskussaan jo kaksi voittoa Sepangin radalla; viime vuoden voitto Moto2-luokassa sekä voitto vuonna 2015 Moto3-luokassa.

Tiimin eteläafrikkalaiskuljettaja Brad Binder lähtee niin ikään voitonnälkäisenä kohti Malesiaa takanaan viime viikonlopun voitto Australian osakilpailusta. Binder on jo varmistanut itselleen sarjan kolmossijan.

Tiimipäällikkö Aki Ajolla (oik) on syytä hymyyn kauden tulosten perusteella. Kuva: Red Bull KTM Ajo Motorsport

Tiimi kilpailee pisteistä myös Moto3-luokassa, missä tiimin kuljettaja Darryn Binder on sarjan 19. sijalla ennen Malesian osakilpailua. Pistetilanne on tiukka, joten hyvällä suorituksella Binderin on mahdollista nousta tuloslistalla vielä useita sijoja ylöspäin.

Moto3-luokan kilpailu alkaa klo 6.00 Suomen aikaa sunnuntaina ja Moto2-luokan kilpailu ajetaan klo 7.20 alkaen.

Teksti: Red Bull KTM Ajo Motorsport / Moottoriurheilu.tv

Aki Ajon tiimin huikea saldo: 25 palkintokorokesijaa 34 kilpailusta

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing