Motocross 08.09.2018

Aaltonen V45-luokan Suomen Cupin mestariksi

Miska Aaltonen ei enää päivän toisessa erässä kilpaillut erän voitosta, vaan mestaruudesta. Kuva: Miska Aaltosen tiedotus

Miska Aaltonen varmisti tänään motocrossin V45-luokan Suomen Cup -mestaruuden Orimattilassa. Mies turvasi mestaruuden ajamalla luokan molempien erien kolmanneksi. 

Motocrossin SM-sarjan ja samalla Suomen Cupin kauden viimeinen osakilpailu ajetaan tänä viikonloppuna Orimattilassa. Ensimmäisen V45-luokan erän voittoon ajoi Tommi Laine, ja toiseksi tuli Lari Lehtiö. Toiseen erään kaksikon sijoitus vaihtui Lehtiön voitoksi, ja Laine oli toisen erän toinen. Aaltonen kuittasi kolmannen sijan molemmista päivän eristä, ja sinetöi samalla Suomen Cupin mestaruuden nimiinsä.

– Ajoin varmistellen kaksi kolmossijaa ja mestaruuteen. Ekassa erässä ajaminen oli hieman vaikeaa, eikä oikein irronnut. Toisen erän alussa ajoin hetken täysiä ja sen jälkeen mestaruudesta, en erävoitosta, kommentoi Aaltonen kilpailun jälkeen.

Tämän kauden mestaruus oli Aaltoselle peräti 16:s. Lehtiö sijoittui Aaltosen jälkeen V45-luokan Suomen Cupin toiseksi ja Laine oli pisteissä kolmas.

Tulokset

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross