Speedway 21.04.2019

Timo Lahti ajoi voittoon Saksassa

Timo Lahti soitatti Maamme-laulua Güstrowissa. Kuva: Mad-Croc Lahti Racing

Mad-Croc Lahti Racingin speedway-kuljettaja Timo Lahti voitti lauantai-iltana henkilökohtaisen Osterpokal-kilpailun Saksan Güstrowissa. Maamme-laulu soi Güstrowissa jo toistamiseen, sillä Lahti voitti kilpailun myös vuonna 2014.

Kilpailu alkoi Lahden osalta erävoitolla, mutta toisessa erässä ulkoradalta lähtenyt Lahti jäi toiseksi häviten Tanskan Rasmus Jensenille. Kolmessa viimeisessä erässä Lahti kuitenkin ampaisi startista keulaan ja piti kilpakumppanit takanaan. 14 pistettä riitti lopulta kilpailun voittoon, pisteen erolla ennen Saksan Tobias Buschia ja Tanskan Jenseniä.

Lahti oli kilpailun jälkeen suoritukseensa tyytyväinen.

– Hyvä suoritus ja kisa kokonaisuudessaan. Yhtä hieno tunne se on aina kuulla Maamme-laulu kilpailun päätteeksi. Tämä Güstrowin rata on sellainen, että vaikka pääsisi startista keulaan niin aina tuntuu, että joku on ihan lähellä kyttäämässä ohitusta. Keskittyminen on pakko pystyä pitämään vain omassa tekemisessä ja luottaa siihen, että vauhti riittää niin hyvä tulee.

– Huhtikuun kisoissa olen nyt onnistunut tosi hyvin ja ensi lauantaina onnistumisia pitää jatkaa EM-karsinnassa Puolan Poznanissa. Vain 3 kuskia jatkaa karsintafinaaliin Challengeen, joka ajetaan 25. toukokuuta Unkarin Nagyhalaszissa.

Teksti: Mad-Croc Lahti Racing

Uusimmat

Lisää aiheesta

Speedway