Rallisprint 31.01.2017

Keski-Suomen Pikes Peak uudella radalla Riihivuoressa 19.2.

Kuka on kukkulan kuningas? Se selviää sunnuntaina 19.2. kello 11.00 alkaen, kun Muuramen Riihivuoressa kilpaillaan jälleen rallisprintin merkeissä. Kyseessä on kansallinen Keski-Suomen aluemestaruusosakilpailu sekä HRCF:n Rallisprint 2017 -sarjan osakilpailu. Tämän vuoden kilpailussa on luvassa täysin uusi, 3,5 kilometriä pitkä rata.

Uusi rata tarjoaa kuljettajille alkupaloiksi vauhdikkaan kylätien ja loppuhuipentumana nousun Riihivuoren huipulle. Varikko sijaitsee tuttuun tyyliin Riihivuoren laella hyvien ravintolapalveluiden ja huikaisevien maisemien äärellä.

Riihivuori Sprintissä on käytössä erikoismääräys, jonka myötä kilpailijat saavat tutustua rataan omalla kilpa-autolla. Ennakkotutustuminen tapahtuu ohjatusti letkassa ennen kilpailun alkua.

– Edellisen kerran Riihivuoressa ajettiin sprint syksyllä 2015. Nyt tarjolla on ennen ajamaton reitti, joka tuo varmasti haasteita ja elämyksiä niin kuljettajille kuin katsojillekin, kilpailunjohtaja Jussi Perälä sanoo.

Ilmoittautuminen Riihivuori Sprintiin päättyy 12.2. kello 23.59. Kilpailuun hyväksytään ilmoittautumisjärjestyksessä 150 sääntöjen mukaisesti ilmoittautunutta kilpailijaa.

Tervetuloa Keski-Suomen Pikes Peakiin!

Teksti: Miikka Kimari

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rallisprint