Enduro 05.09.2017

24MX Rapakat – naisten motocross- & enduro-leiri Hartolassa

Sanna Kärkkäinen. Kuva: Nita Korhonen

30. syyskuuta. – 1. lokakuuta järjestetään Hartolassa kaksipäiväinen kesäkauden 2017 päätösleiri naiskuskeille. Leirin tavoitteena on tarjota henkilökohtainen ja laadukas koulutus ja elämyksellinen viikonloppu hyvässä seurassa. Pääkouluttajiksi leirille lähtevät motocrossiin Miska Aaltonen ja enduroon Matias Savo.

– Yhdistimme motocrossin ja enduron koulutuksen yhteen leiriin, sillä kuskien tulisi enemmän varioida ajoharjoittelua eri lajeilla – kuten motocross, enduro sekä trial – ja tätä kautta päästä sinuiksi pyörän kontrolloimiseen paremmin erilaisissa maastoissa ja olosuhteissa. Hartolan kauden päätösleiri onkin erinomainen paikka tulla hakemaan arvokkaita oppeja niin motocrossiin kuin enduroonkin sekä viettämään aktiivinen viikonloppu hyvien tyyppien kanssa, kertoo leirin pääkouluttaja Miska Aaltonen

24MX Rapakat -leiri alkaa lauantaina 30.9. aamulla ja päättyy sunnuntaina 1.10. iltapäivällä. Koulutus toteutetaan rastikoulutuksena, ja Miska Aaltosen sekä Matias Savon vetämän ajokoulutuksen lisäksi leirin rasteilla aiheena ovat pyörän tekniikka, huoltotoimenpiteet sekä alusta. Leiri tarjoaa todella kattavan kokonaisuuden kuljettajan taitotasoon katsomatta.

Leirille ovat tervetulleita kaikentasoiset naiskuskit. Koulutus on henkilökohtaista ja kouluttajat arvioivat yksilöllisesti kunkin leiriläisen ajoa sekä auttavat heitä kehittämään ajoaan.

Hartolassa sijaitseva Kepilän maalaistalo tarjoaa elämykselliset puitteet ikimuistoiseen kaudenpäätösviikonloppuun.  Talon pihalta pääsee suoraan koulutuspaikoille ja iltaisin on mahdollisuus rantasaunan käyttöön, sekä muihin aktiviteetteihin mikäli ajopäivät ovat jättäneet vielä energiaa varastoon.

24MX Rapakat -leirille on rajattu osallistujamäärä, joten mikäli haluat varmistaa paikkasi leirillä niin laita sitova ilmoittautuminen saman tien!

Leirimaksu on 95€ / kuski ja se sisältää:

– Yöpyminen – pe-su – 2 yötä

– Ohjattu motocrosskoulutus la & su

– Ohjattu endurokoulutus la & su

– Ohjattu tekniikkakoulutus la

– Peseytymismahdollisuus + rantasaunan käyttö

– 24MX-tuotepaketin

Ilmoittautumiset:

Maire Jäntti

jantti.mami@gmail.com

040 777 4274

Lisätietoja Rapakat FB-ryhmästä:

https://www.facebook.com/groups/40307921014/

Leirikeskus:

Kepilän maalaistalo
Kumuntie 1060
Hartola

Huom!

– Maksimimäärä kuljettajia 35kpl

– Leirillä järjestetään yhteisaamupala la & su sekä yhteislounas la & su. Ruokailut tilataan erikseen leiriläisille annettavan listan perusteella.

– Leirin hinta ilman majoitusta on 70€ / kuski

– Mahdollisuus myös majoittua omalla asuntoautolla

– Alaikäraja leiriläiselle on 15v.

Leirin järjestää 24MX.fi verkkokauppa.

24MX Rapakat -leiri alkaa lauantaina 30.9. aamulla ja päättyy sunnuntaina 1.10. iltapäivällä.

Teksti: Juuso Valtakari

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross