Motocross 24.05.2018

24MX Motocrossleiri Karkkilassa Ria Virtasen tukemiseksi

Ria Virtanen. Kuva: Sami Salonen

Karkkilassa Mansikin motocrossradalla järjestetään lauantaina 16.6. motocrossleiri jonka tuotoilla tuetaan KarkMK:n kuljettaja Ria Virtasen EM-motocrossuraa.

Leirin kouluttajina toimivat Niko Kalatie, Petteri Gustafsson, Marko Mannila, Pasi Laine ja Juuso Valtakari. Leiri tarjoaa koulutusta kaiken tasoisille ja kokoisille kuljettajille Mansikin isolla radalla sekä pienemmille pyörille pikkuradalla. Päivän aikana tullaan käymään läpi saviradan kurviajoa, hyppytekniikkaa, ajolinjojen valintaa erilaisisssa tilanteissa, pyörän hallintaa sekä erillisenä rastina iskarirasti.

Leirille osallistuvat kuljettajat jaetaan taitotason mukaan, isolle radalle neljään eri pienryhmään ja pikkuradalle kahteen eri pienryhmään, joten kaikki kuskit pääsevät ajamaan saman tasoisten kuljettajien kanssa ja kehittymään henkilökohtaisten vinkkien avulla.

Motocrossleirin yhteydessä varikkolle on järjestetty yleisölle esittely- ja koeajoalue, jossa on nähtävillä MP-Racingin toimesta Husqvarna- ja SWM-moottoripyöriä sekä Fantic-maahantuojan toimesta Fantic-mopoja ja -sähköpolkupyöriä.

Koeajoalueella on lasten crossipyöriä ja -varusteita, joten kaikki lajista innostuneet lapset pääsevät ottamaan ensimmäisen kokeilun motocrossiin täysin turvallisesti valvotuissa oloissa.

Fantic-maahantuoja tuo tapahtumaan lisäksi merkin sähköpolkupyörät, joille tehdään erillinen enduro-rata, jossa pyörien ominaisuuksia pääsevät testaamaan niin yleisö kuin leirille osallistuvat kuljettajatkin.

Tapahtumaan on yleisölle ja koeajajille vapaapääsy, motocrossleirille osallistuminen maksaa 40€, joka ohjataan Ria Virtasen kilpailukassaan.

KarkMK, 24MX, MP-Racing ja Fantic toivottavat kaiken tasoiset ja ikäiset kuljettajat mukaan nauttimaan moottoriurheiusta, yhdessäolosta ja erityisesti laadukkaasta koulutuksesta.

Motocrossleirille paikkoja on rajoitetusti joten ilmoittaudu mahdollisimman pikaisesti sähköpostilla osoitteeseen: karkkilanmoottorikerho@gmail.com

Ryhmät:
– Isorata: Kaikki isopyöräiset + kokeneet 85cc kuljettajat – Ryhmäjaot paikan päällä
– Pikkurata: 50, 65cc & aloittelevat 85cc kuljettajat – Ryhmäjaot paikan päällä.

Muista ilmoittaa sähköpostissa leirille osallistuvan kuljettajan nimi, syntymäaika, pyöräkoko ja kummalle radalle on kuljettaja tulossa (pieni vai iso).

Koulutus tapahtuu klo 12-18 välisenä aikana.

Teksti: 24 MX Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross