Motocross 29.11.2017

24MX JWC Junioreiden talvisarja alkaa tammikuussa

24MX JWC Junioreiden talvisarja starttaa Turusta. Kuva: 24MX

Suuren suosion saanut 24MX JWC talvisarja ajetaan tänä talvena Turun sekä Imatran motocrosshalleissa. Talvisarja laitetaan käyntiin Turusssa 14.1.2018 ja se päättyy Imatralle 17.-18.3.2018.

24MX JWC talvisarja on 50, 65 & 85 (150cc) pyörillä ajaville kaikentasoisille junioreille suunniteltu hyvänmielen tapahtumasarja, joka aktivoi kuljettajia ajamaan ja harjoittelemaan talvella sekä mahdollistaa luontevan keinon junnuille tutustua uusiin ajokavereihin sekä tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden ystävystyä keskenään. Talvisarjaan ovat tervetulleita kaiken tasoiset kuljettajat aivan vasta-alkajista tavoitteellisemmin harjoitteleviin nuoriin.

Tapahtuman konsepti on yksinkertainen, mutta se myös mahdollistaa, että saman tasoiset kuljettajat ajavat keskenään. Jokainen tapahtuma alkaa harjoittelulla ja aika-ajolla, jonka avulla eri luokkien kuljettajat jaetaan nopeuden mukaan kolmeen eri ryhmään, näin ollen nopeuserot eivät kasva liian suuriksi samaan aikaan radalla ajavien kuljettajien kesken.

Tuttuun tyyliin 24MX haluaa tehdä junioreiden harrastamisesta edullisempaa ja kannustaa heitä ajamaan mahdollisimman paljon, joten jokaisessa tapahtumassa kuskeille on jaossa hyviä palkintoja, lahjakortteja sekä kaikille osallistujille tuntuvia alennuskoodeja verkkokauppaan.

“Olen erittäin tyytyväinen viime talven JWC-sarjaan, joka on kerännyt todella paljon positiivista palautetta niin kuljettajilta kuin vanhemmiltakin. Tavoitteemme oli aktivoida eri puolella Suomea asuvia junioreita, saattaa heidät saman katon alle ja näin luoda uusia kaverisuhteita. On ollut hienoa huomata miten JWC-sarja on osaltaan auttanut kehittämään Suomicrossin juniorityötä, joka on ollut havaittavissa mm. kasvaneina osallistujamäärinä kansallisissa juniorisarjoissa viime kesänä. Ylpeänä jatkamme 24MX:n toimesta JWC-sarjan kehittämistä myös tulevalle kaudelle ja vanhojen konkarien lisäksi haluan nähdä lisää uusia junnuja tapahtumissamme”, kertoo 24MX verkkokaupan Suomen maajohtaja Juuso Valtakari.

24MX JWC -tapahtumien konsepti pysyy samana sunnuntain ajopäivien osalta, tänä vuonna uutuutena järjestetään Imatran JWC tapahtumat kaksi päiväisinä, lisänä tuleva lauantaipäivä on koulutuspäivä, jossa junioreille tarjotaan päivän ajan koulutusta ammattitaitoisten kouluttajien toimesta. Tämä palvelee niin vasta-alkajia kuin jo enemmän ajaneita kuljettajia.

24MX JWC -sarjaan ovat tervetulleita kaiken tasoiset juniorit vanhempineen, ilmoittautuminen tapahtumiin avataan joulukuun aikana.

Kaikki 24MX JWC -sarjan tuotot ohjataan lyhentämättöminä järjestävien kerhojen toiminnan tukemiseen.

Järjestävät kerhot: TMK Ry & IMK Ry.

24MX JWC 2018 päivämäärät:

14.1.2018 – TMK Tietokeskus center, Turku – TMK Ry

17. – 18.2.2018 – 24MX Offroad areena, Imatra – IMK ry

4.3.2018 – TMK Tietokeskus center, Turku – TMK Ry

17. – 18.3.2018 – 24MX Offroad areena, Imatra – IMK Ry

Liity 24MX Junior Winter Challenge FB-ryhmään ja pysyt ajantasalla tapahtumista.

Teksti: 24MX Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross