Motocross 18.12.2019

24MX JWC ajetaan jälleen Imatralla

Suosittu 24MX JWV järjestetään myös tänä talvena. Kuva: 24MX Tiedotus.

Viides vuosi motocrossin 24MX JWC:tä lähtee käyntiin ja tänä vuonna ensimmäinen tapahtuma ajetaan 28. joulukuuta Imatran Offroad Areenalla, talvikauden toinen tapahtuma ajetaan 22.2.2020.

24MX JWC -tapahtuma on 50- ja 65-kuutiosilla pyörillä ajaville, kaikentasoisille junioreille suunniteltu hyvänmielen tapahtuma, joka aktivoi kuljettajia ajamaan ja harjoittelemaan talvella sekä mahdollistaa luontevan keinon junnuille tutustua uusiin ajokavereihin sekä tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden ystävystyä keskenään. JWC-tapahtumaan ovat tervetulleita kaikentasoiset kuljettajat aivan vasta-alkajista tavoitteellisemmin harjoitteleviin nuoriin.

Tapahtuman konsepti on yksinkertainen, mutta se myös mahdollistaa sen, että samantasoiset kuljettajat ajavat keskenään. Jokainen tapahtuma alkaa harjoittelulla ja aika-ajolla, jonka avulla eri luokkien kuljettajat jaetaan nopeuden mukaan kolmeen eri ryhmään. Näin ollen nopeuserot eivät kasva liian suuriksi samaan aikaan radalla ajavien kuljettajien kesken.

– Jo käsitteeksi muodostunut 24MX JWC pyörähtää nyt viidennelle vuodelle ja olen ylpeä, että saamme jatkaa tätä hienoa perinnettä taas Imatran moottorikerhon kanssa, kertoo 24MX-verkkokaupan Suomen maajohtaja Juuso Valtakari.

Offroad Areena on auki vapaaseen ajoon perjantaina 27.12. ja sunnuntaina 29.12. hallin normaalia ratamaksua vastaan.

24MX JWC -sarjaan ovat tervetulleita kaikentasoiset juniorit vanhempineen.

Kaikki 24MX JWC -sarjan tuotot ohjataan lyhentämättöminä järjestävien kerhojen toiminnan tukemiseen.

24MX JWC 2019 – IMATRA, 28.12.2019
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: offroadareena@gmail.com
Hinta: 25 euroa per päivä

Liity 24MX Junior Winter Challenge FB-ryhmään ja pysyt ajantasalla tapahtumista.

Teksti: 24MX Tiedotus.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross