Motocross 29.09.2016

24MX Junior Winter Challenge palaa suurempana kuin koskaan

24MX Junior Winter Challenge laajenee täysimittaiseksi sarjaksi.

Motocrossin Junior Winter Challenge -kilpailu järjestetään tulevana talvena suurempana kuin koskaan ennen. Nyt JWC-kiertue ajetaan Turun, Imatran ja Ylöjärven motocross-halleissa.

JWC on Turun moottorikerhon luoma ajotapahtuma junioreille (50/65/85cc), jota on järjestetty jo vuodesta 2014 lähtien Turun TMK-Tietokeskus Center motocrosshallissa. Ajotapahtumat pitävät sisällään leikkimielistä kisailua, treeniä sekä hauskaa yhdessäoloa motorsport-hengessä.

Paljon kiitosta kerännyt JWC saa tänä vuonna nimikkoyhteistyökumppanikseen 24mx.fi-verkkokaupan ja tämän yhteistyön myötä ajotapahtuma laajenee täysimittaiseksi sarjaksi, joka ajetaan talven aikana Turun TMK-Tietokeskus Centerissä, Imatran Offroad Areenalla sekä Ylöjärven Dynaset Offroad Areenalla. Tapahtumat toteutetaan junioreiden kehittymistä ja viihtymistä painottaen ja ne pitävät sisällään leikkimielistä kisailua, treeniä ja ennen kaikkea hauskaa yhdessäoloa niin kuskeille kuin vanhemmillekkin. JWC-ajotapahtumat ovat täydellisiä paikkoja tulla tapaamaan jo ennestään varikoilta tuttuja kavereita, sekä totta kai myös tutustumaan uusiin ajokavereihin ympäri Suomea.

24mx-jwc-info

Ajotapahtumissa on jaossa runsaasti mahtavia palkintoja kuskeille ja kauden päätteeksi kuskit palkitaan erityispalkinnoin osallistumisaktiivisuuden mukaan.

Tapahtumiin ovat tervetulleita jo motocrossia harrastavat juniorit sekä harrastamisen aloittamista harkitsevat nuoret ja heidän vanhempansa. 24MX JWC -ajotapahtumissa on harrastuksen aloittamista harkitsevien junioreiden mahdollisuus kokeilla junnucrossipyöriä veloituksetta.

24MX Junior Winter Challenge kalenteri:

-SU 27.11.    TMK-Tietokeskus Center – TMK
-LA 03.12.    Offroad Areena – IMK
-SU 11.12.    Dynaset Offroad Areena – Nopy
-SU 15.01.    TMK-Tietokeskus Center – TMK
-LA 04.02.    Offroad Areena – IMK
-SU 12.02.    TMK-Tietokeskus Center – TMK
-SU 19.02.    Dynaset Offroad Areena – NoPy
-SU 12.03.    TMK-Tietokeskus Center – TMK

Tykkää JWC Facebook sivusta niin pysyt ajantasalla: https://www.facebook.com/24MXJWC

Järjestävinä kerhoina toimivat: Turun moottorikerho, Imatran moottorikerho sekä Nokian Pyryn moottorijaosto.

Yhteistyökumppanit: 24MX & Dynaset

24mx-jwc-2017

Teksti: Juuso Valtakari

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross