jokamiehenluokka 16.04.2019

21. Kupla-Kuhmut Risten radalla Kokemäellä tulevana viikonloppuna

Kupla-Kuhmut järjestetään jo 21:nnen kerran Kokemäellä. Kuva: Jani Tamminen

Kupla-Kuhmut on jokamiehenluokkakansalle varma kevään merkki. Tapahtumaan tullaan ympäri Suomen kilpailemaan, toimitsijatehtäviin ja seuraamaan jännittävää tapahtumaa.

Puolen tuhannen ilmoittautuneen kilpailijan raja rikkoutui neljännen kerran, kun tulevan viikonlopun kilpailuun ilmoittautui määräaikaan mennessä 501 kilpailijaa.

Kokemäen Urheiluautoilijat järjesti Risten radalla ensimmäisen jokamiesluokan autokilpailun vuonna 1984. Rataa ja rata-aluetta on jatkuvasti korjattu ja kunnostettu. Suuri osallistujamäärä on paras palaute tehdystä työstä, jossa niin moni on ollut mukana rakentamassa sitä mitä Kokemäen UA on nyt.

Lauantaina kilpailu alkaa kello 11 nuorten ja naisten limittäin ajettavilla luokilla. Nuoria on mukana 43, naisia 57 ja lauantain kolmannessa luokassa Kuplissa 148. Kupla-luokassa lähtöviivalla nähdään vain VW-Kuplia. Tämä on Suomessa ainutlaatuinen, vain Kokemäellä ajettava luokka.

Sunnuntaina kello 10 kilpailun aloittavat 69 senioriluokkalaista. Osallistujamäärältään suurin, eli yleinen luokka on vuorossa viimeisenä. Siihen on ilmoittautunut 184 kilpailijaa.

Luvassa on kovatasoinen, jännittävä kilpailu, jossa tapahtumia riittää. Puffetissa on myynnissä monenlaista purtavaa, ainakin grillimakkaraa, kahvia, limsaa, lettuja ja jäätelöä. Kokemäen UA toivottaa myös yleisön tervetulleeksi. Jokkis on parasta paikan päällä.

Teksti: Kokemäen UA.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Jokamiehenluokka