Motocross 08.05.2017

Niemelä iloinen MX Liigan tarjoamasta kovasta taistelusta

Jami Niemelä otti 125cc-luokassa MX Liigan avauksessa sijat 13 ja 11. Kuva: CrossiBlogi Tiedotus

Kauden ensimmäinen Motocross-liigan kilpailu saatiin kaasutella Vantaan Vauhtikeskuksessa erittäin hienossa säässä. CrossiBlogi Tiimin Jami Niemelä osallistui kilpailussa MX125 -luokkaan, jossa sijoittui tiukan taistelun jälkeen yhteispisteissä sijalle 12.

Aamun aika-ajossa Niemelä pääsi hyvin liikkeelle ja kellotti oman ryhmänsä kuudenneksi nopeimman ajan. Aika oikeutti yhdenteentoista puomipaikkaan.

Ensimmäisen erän lähtö onnistui lähes täydellisesti ja ensimmäisen kurvin jälkeen nuorukainen ajoi kuudentena. Erän aikana hän pääsi ajamaan toden teolla kilpaa ja hienon erän päätteeksi maalissa sijoitus oli kolmastoista.

Toisessa erässä lähtö epäonnistui oikein kunnolla ja ensimmäisen kurvin jälkeen Niemelän sijoitus oli puolivälin tuntumassa. Heikosta lähdöstä huolimatta hän onnistui ensimmäisen kierroksen aikana ohittamaan useita kilpakumppaneita ja sijoitus ensimmäisen kierroksen täyttyessä oli neljästoista. Erän aikana sijoitus oli parhaimmillaan kahdeksas ja lopulta maalissa yhdestoista.

– Jos oli ensimmäinen erä hienoa kilvanajoa, niin toinen erä oli vielä parempaa. Iso kiitos kilpakumppaneille, oli aivan mahtavaa ajaa kaksi tiukkaa erää, Niemelä huikkaa.

Päivän yhteispisteissä Niemelän sijoitus oli kahdestoista.

Seuraavaksi nuorukaisen ohjelmassa on Hyvinkäällä MXJ Suomen Cup 13.5 ja Mäntyharjulla yhdistetty motocross-liigan MX125 -luokan kilpailu 20.5.

Teksti: CrossiBlogi tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross